BESKYT JERES VÆRDIER MED
VIDEOOVERVÅGNING
Overvågning til erhverv eller private

Videoovervågning fra ABUS

Tv-overvågning til erhverv er et godt supplement til de traditionelle sikringsforanstaltninger, og tv-overvågning kan bruges, når en vagtovervågning ikke er økonomisk muligt.

Hvorfor tv-overvågning?

Det er vigtigt nøje at beskrive formålet med overvågningen. Et transmitteret billede er f.eks. kun til nytte, hvis en person ser på tv-skærmen hele tiden. Kunsten består derfor i at begrænse mængden af optagelser, men samtidig at sikre, at der optages på det rigtige tidspunkt. Videobilleder vil i så fald kunne afsløre kriminelle handlinger, der ellers ville have været vanskelige at opklare.

Hvordan kan tv-overvågning benyttes?

Der er mange områder, hvor tv-overvågning med fordel kan bruges f.eks. i tilknytning til et AIA-anlæg, butiksarealer eller i produktionsmiljøer.

Tv-overvågning bruges i stigende grad som del af et AIA-anlæg. Anlægget overfører via kameraer billeder til en kontrolcentral. På den måde kan man få bekræftet, om der er tale om en reel alarm, og så straks reagere ved f.eks. at tilkalde vagt eller politi.

I detailhandlen har tv-overvågning stor præventiv virkning mod butikstyveri og tyveri i øvrigt. Overvågningen betyder ofte, at forretningens svind minimeres væsentligt. Overvågningen kan også være med til at gøre planlægning af et senere indbrud vanskelig, ligesom overvågningen yder en præventiv virkning mod røveri.

Tv kan med stor fordel også anvendes til overvågning af transportbånd og produktionsprocesser. En sådan overvågning kan forebygge produktionsstop, skader på kostbare maskiner, og at uvedkommende får adgang til følsomme områder m.v.

Tv-overvågning kan lagres analogt eller digitalt. Det kan være til stor nytte, når man skal rekonstruere og afdække hændelsesforløb forud for den kriminelle handling – eksempelvis et røveri. Nogle gange sker det værst tænkelige: Dårlige eller ingen billeder på et vigtigt tidspunkt.

Vær derfor opmærksom på belysningsforholdene og kameraplaceringen. Hvordan er lysforholdene, når der skal optages? For meget lys giver meget lyse billeder, for lidt lys giver meget mørke billeder. Placeringen af kameraerne skal tilpasses. Spares der på antallet af kameraer, kan der opstå døde vinkler, som indbrudstyvene kan udnytte. Vær også opmærksom på, at hvis man skal kunne identificere personers ansigter, så nytter det ikke at filme i fugleperspektiv, det vil sige fra stor højde.

Få et tilbud på en komplet overvågningsløsning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt videoovervågningsanlæg fra ABUS? Vi står altid klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, vi skal hjælpe dig med. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og går derfor ikke, før opgaven er løst, og du som kunde er tilfreds

Brug vores kontaktformular nederst på sideneller kontakt os på 
76 74 40 15 eller på info@te-el.dk, så finder vi sammen den rette løsning til jeres projekt.

Læs mere om overvågning fra ABUS her

Den præventive effekt

Når du har videoovervågning har signalværdien høj effekt

Dedikerede medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere sikrer en diskret og optimal løsning

Komplet installation

Vores værdier bygger på tryghed. Hos os får du altid en totalløsning.

Kvalitet fra ABUS

ABUS er førende indenfor alle sikringsløsninger

Du kan få fradrag for installation af videoovervågning og alarmer

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen.

Læs mere om servicefradraget på skat’s hjemmeside her