DIN SERVICEPARTNER

ERHVERV

Servicepartner til tiden

Elektriker til erhverv

Hos T&E Teknik og El henvender vi os som elektriker til erhverv, industri og, privatkunder, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du som virksomhedsejer søger et professionelt elektrikerfirma til din opgave. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig den mest optimale løsning af højeste kvalitet.

T&E Teknik & El er et autoriseret elektrikerfirma, der løser små som store opgaver for erhvervskunder i Hatting, Skanderborg og Kolding, så hvad end det drejer sig om el-installationer til kontorlokaler, butik, boligbyggeri eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe – ingen opgave er således for lille eller for stor til os.

Vil du vide mere om vores erhvervsløsninger

Med T&E Teknik & El får du et elektrikerfirma med mange års erfaring, og vi gør altid vores for at levere din løsning til den aftalte tid og pris. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed med el-arbejde? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@te-el.dk eller på 76 74 40 15.

Professionelle elektriker løsninger til erhverv

Hos T&E Teknik & El udfører vi alle former for el-arbejde, så vi altid kan dække vores kunders behov bedst muligt uanset branche. Vores erfarne og autoriserede medarbejdere vægter altid service og kvalitet højt, og derfor sætter vi også en ære i at sikre en løsning, hvor håndværket er i orden. Derfor lægger vi også stor vægt på vores faglige stolthed, hvilket kommer dig som kunde til gode. Det er nemlig din garanti for et fejlfrit resultat, hvor sikkerheden er i orden.

Som kunde er du altid i centrum, og derfor tager vi til enhver tid udgangspunkt i dine behov, så vi kan sikre dig den mest optimale løsning, der matcher dine ønsker bedst muligt. Derfor står vi naturligvis også klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med din el-opgave. Du kan derfor trygt vælge T&E Teknik & El som din samarbejdspartner i forbindelse med dine el-installationer.

Står din virksomhed over for en gennemgribende renovering af kontoret, eller har du brug for service eller vedligehold af virksomhedens el-installationer? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at løfte opgaven – både når det brænder på, såvel som når du bare lige ønsker et servicetjek for at tjekke, at alt fungerer, som det skal. Vi ved, at tid er alfa og omega, og derfor sørger vi naturligvis for en professionel og effektiv løsning, så du hurtigt kan komme tilbage til hverdagen. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig og din virksomhed med en elektriker til erhverv.

Står i overfor at renovere belysningen i jeres butik eller kontorfællesskab? Vi tilbyder belysningsløsninger i alle former. Vi samarbejder blandt andet med Solar og Duralys

 

Kvalitet og service i højsædet

Hos T&E Teknik & El sørger vi altid for at levere el-installationer af højeste kvalitet, hvor alle regler overholdes, så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden i hverken din virksomhed eller dine el-installationer. Vi har fokus på at skabe et godt samarbejde med vores kunder, og derfor finder vi i tæt dialog med dig også den bedste løsning til din opgave. Vi tror nemlig på, at den gode kommunikation mellem dig og os samt en skræddersyet løsning sikrer dig en tilfredsstillende løsning, der imødekommer dine behov.

Med T&E Teknik & El får du et elektrikerfirma med mange års erfaring, og vi gør altid vores for at levere din løsning til den aftalte tid og pris. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed med elektriker til erhverv? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@te-el.dk eller på 76 74 40 15.