DATA- OG

NETVÆRKSINSTALLATIONER

netværk

FREMTIDEN ER HØJ HASTIGHED

En netværksinstallation med tilstrækkelig kapacitet er en livsnerve i al moderne kommunikation. Adgang til lokale servere, kørsel af daglig backup, hurtig tilgang til skyen, eksterne websites og e-mail-kommunikation er blot nogle få eksempler på dagligdagen i de fleste virksomheder.

Fælles er, at et gennemanalyseret netværk ikke må blive flaskehals i arbejdsgangen. T&E Teknik og El sørger for – i tæt samarbejde med kunden – at planlægge det korrekte set-up til installation af trådløst netværk. Efterfølgende foretages opsætning og sluttest af netværket. Vi er også behjælpelig med servicering eller udbygning på eksisterende trådløst netværk, herunder etablering af fibernetværk m.v.

Wireless netværk
Det trådløse netværk er en uundværlig del af netværket for virksomheder og private. Med hurtige internetforbindelser kommer også ønsket om et hurtigt trådløst netværk. I mange tilfælde kan det løses med enkeltstående access points, som bindes sammen i netværket. Ønskes en bedre styring, nem vedligehold og højere oppetid kan en controller anbefales – kontakt T&E Teknik og El for en snak om mulighederne.

Fibernetværk
Fiber mellem rackskabe, mellem bygninger og mellem etager – et fibernetværk giver den højeste hastighed på netværket og adskiller sig samtidig fra et kobberkabel ved ikke at være elektrisk ledende. Det kan være en fordel mellem bygninger, da forskellige elektriske potentialer kan ødelægge netværksudstyret. Fiberen er heller ikke modtagelig overfor lynnedslag.

Vi samarbejder hos T&E Teknik og El med eksterne fiberteknikere, som vi har et mangeårigt samarbejde med. Dette er med til at sikre at der anvendes det nyeste udstyr, og dedikerede fiberteknikere.

Udover netværksinstallationer udfører vi også overvågningsløsninger så vi kan sikre jer en komplet løsning.