LÆR OS AT KENDE

HISTORIEN OM DIN LOKALE ELEKTRIKER

Dynamisk og innovativ Elektriker

T&E Teknik og El

Teknik og El ApS er en autoriseret el-intallatør og fungerer som en dynamisk og innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med fremtidssikrede el-løsninger til industrien, erhvervskunder og private. Vi leverer den samme professionelle og kvalitetsbevidste service til alle kunder.

Vi sætter en ære i at overholde deadlines og give kunden en følelse af medbestemmelse, tryghed og sikkerhed. Vi ønsker at være blandt de foretrukne el-installatører i lokalområdet. Det kræver, at både kvaliteten og driftssikkerheden er højt prioriteret, hvilket den er hos Teknik & El.

Teknik & El har virksomheder i Hatting, Skanderborg og Kolding. Vi løser opgaver for kunder i hele Øst- og Sydjylland. Men giver gerne et tilbud på opgaver i hele Danmark.

“Jeg er yderst stolt af at vores kunder, og de virksomheder vi arbejder for anvender os gang på gang.
At vælge elektriker er en tillidssag, og jeg ved, at det er en svær opgave, men jeg ved, at vi kan løfte de opgaver, vi siger ja til.

Jeg har 25 års erfaring som selvstændig el-installatør. Jeg har fulgt udviklingen i branchen og kender den derfor godt.
Det er vigtigt for mig, at vores medarbejdere er opdaterede på kurser og uddannelse, således at vi altid kan være med helt fremme. Vores medarbejderes trivsel er grundstenene i virksomheden. Vi går meget op i at uddanne og opdatere hinanden, så vi altid er med på de nyeste tendenser. Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, læs mere her.

T&E Teknik og El har virksomheder i Hatting, Skanderborg og Kolding. Vi løser opgaver for kunder i hele Øst- og Sydjylland. Men giver gerne et tilbud på opgaver i hele Danmark.,

Niels Peter Enevoldsen
Direktør og indehaver

En samlet familie af mindre el-installatører

Historien bag

Viksomheden blev etableret i 2004 af Flemming Tidemann og Niels Peter Enevoldsen, der dengang navngav virksomheden Tidemann & Enevoldsen ApS.

Flemming Tidemann er uddannet elektriker og Niels Peter Enevoldsen uddannet el-installatør. Begge arbejdede de i sin tid hos Siemens Danmark. Efter nogle år opdagede de, at de med deres kompetencer og fælles netværk kunne udrette større ting. Så de startede Tidemann & Enevoldsen ApS.

Efter ca. 10 års fantastisk samarbejde har Enevoldsen overtaget deres fælles virksomhed og ved årsskiftet 2015 omdøbt virksomheden til Teknik og El ApS. Virksomheden hviler på mange års erfaring og leverer stadig en hurtig, sikker og kompetent service. Ingen opgave er for lille eller for stor.

T&E Teknik og El er sammensat af følgende virksomheder:

  • Tidemann & Enevoldsen
  • Hatting El
  • Mosegaard El
  • Hylke El
  • HS-EL Service

Efter sammenlægningen har vi afdelinger i Skanderborg, Hatting, og Kolding. Vi servicerer naturligvis også omkringliggende byer bla.:

  • Hedensted, Vejle, Fredericia, Middelfart, Aarhus, Hørning, Egebjerg, Gedved, Løsning og mange flere

Skal du have hjælp til en el-opgave, sidder vi ved T&E Teknik og El klar til at rådgive og hjælpe jer med jeres drømme. Kontakt os på telefon +45 76 74 40 15 eller send en mail til info@te-el.dk.

Priser

Hvad koster en elektriker?

Det er svært at svare på, hvad en autoriseret elektriker koster i timen, da dette afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvilken form for el-arbejde vi skal udføre, samt hvilke materialer der skal anvendes. Du er altid velkommen til kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud eller for et overslag på din el-opgave.

Du kan se vores prisliste her

Garantiordning

Vi er medlem af TEKNIQ

Som medlem af TEKNIQ ønsker vi at give vores kunder en sikkerhed og garanti for det arbejde, som vi udfører.

TEKNIQs Garantiordning sikrer, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og el-installatøren.

Link til TEKNIQ

CERTIFIKATER OG UDNÆVNELSER