DIN EL-TEKNIKSKE

RÅDGIVER

HAR DU ET EL-TEKNISK PROBLEM ELLER UDFORDRING

Dine udfordringer er vores ekspertise

Det er altid en god idé at få professionel el rådgivning og vejledning dine erfarne elektrikere, inden man går i gang med elektriske installationer. På den måde undgår man, at der senere opstår irriterende og vanskelige konflikter, eksempelvis mellem elinstallationerne og indretningen af bygninger og andre installationer.

Vi tilbyder kvalificeret rådgivning

Vi tilbyder rådgivning og hjælper dig gerne med at afdække behov og ønsker til elektriske installationer, helt fra starten.

Med over 25 års erfaring indenfor el installationer og el rådgivning deler vi gerne ud af vores viden, så du får den absolut bedste løsning til dit hjem privat, offentligt eller erhverv – helt uden unødvendige komplikationer eller overraskelser senere i forløbet.

Det kan betale sig med tidlig el rådgivning fra T&E Teknik og El – både i forhold til nyopførelse eller renovering.

Vores elektrikere er dygtige, engagerede og stabile – de er højt kvalificerede og har relevante uddannelser – ligesom de hele tiden holder sig opdateret på nye teknologier for altid at kunne tilbyde kvalificeret rådgivning indenfor elinstallationer. 

Er behovet indenfor et speciale?

Vi har specialister ansat indenfor en række fagområder – så tøv ikke med at tage fat i os og tag en indledende samtale – Sammen med dig finder vi løsninger

Vi tilbyder

Kalkulation

El-beregning

Belysningsberegning

Energioptimering

Dimensionering

Projektering