AUTOMATIK-

OG STYRETAVLER

Servicepartner til tiden

Automatik- og styretavler

T&E Teknik og El er et autoriseret elektrikerfirma, der henvender sig til både private, erhvervskunder og industrien. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har kompetencerne til at sikre dig en professionel løsning, hvad end det drejer sig om el-installation eller automatik- og styretavler. Lader du os klare din el-opgave, er du til enhver tid garanteret en kompetent og fagligt stærk samarbejdspartner, der leverer en løsning skræddersyet til dine specifikke behov.

Vil du vide mere om vores løsninger

Med T&E Teknik & El får du et elektrikerfirma med mange års erfaring, og vi gør altid vores for at levere din løsning til den aftalte tid og pris. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed med el-arbejde? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@te-el.dk eller på 76 74 40 15.

Tavler til din virksomhed

Et af vores hovedområder inden for el er blandt andet automatik- og styretavler. Her er tale om både styrings- og automationstavler, der kan bruges inden for enhver type industrivirksomhed til at styre produktionslinjer m.m. og derved sikre en strømlinet og ens proces hele vejen rundt. Hvad end det drejer sig om automations- og styretavler til diverse el-installatører, tech virksomheder, ingeniørhuse, maskin- og systemudviklere eller industrivirksomheder, er vi til enhver tid leveringsdygtige med effektive og brugervenlige tavler til dine branchespecifikke behov.

 

Hos T&E Teknik og El kan vi blandt andet levere følgende:

  • Hoved- og fordelingstavler
  • Automatik- og styretavler
  • Bolig- og gruppetavler

 

Vi kan til enhver tid levere den rette kundespecifikke løsning inden for tavler. Vores tavlebyggere designer og producerer både automatik- og styretavler, som målrettes og tilpasses netop din virksomhed, hvor vi samtidig har fokus på at udvikle brugervenlige tavler af høj kvalitet. Vores tavler er derfor også designet med lige præcis det udstyr og de komponenter, der imødekommer dine ønsker og behov – vi tør derfor godt kalde os eksperter inden for styre- og automationstavler til industrien.

Specialister i styre- og automatiktavler

Hos T&E Teknik og El kan vi uanset opgavestørrelse levere en kvalificeret og professionel løsning, der passer til din virksomhed. Vi er leveringsdygtige i alt inden for tavler lige fra små styringsopgaver til store og komplekse automationsløsninger, hvor der kræves integration af de rette tavler. Hvad end det drejer sig om styretavler eller tavler til automation, opbygges tavlerne til enhver tid ud fra de gældende nationale og internationale krav og normer inden for styretavler. Ligeledes sørger vi også for altid at teste vores tavler igennem inden levering, så vi kan sikre fuldt funktionsdygtige og driftssikre tavler.

 

Lader du T&E Teknik og El stå for levering af din automatik- eller styretavle, er du garanteret en løsning af højeste kvalitet. Vores dygtige og autoriserede medarbejdere vægter deres faglighed og det gode håndværk højt, så vi kan sikre dig effektive løsninger, hvor håndværket og sikkerheden er i orden. Vi tager til enhver tid udgangspunkt i dig og din virksomhed, så vi kan sikre den mest optimale løsning, der imødekommer både dine krav og ønsker til det færdige resultat. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os levere dine automations- eller styretavler.

Skal vi hjælpe med automatik- eller styretavler?

Er du interesseret i at få implementeret automatik- eller styretavler i din virksomhed, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos T&E Teknik og El kan hjælpe dig med din specifikke opgave? 

Du er altid velkommen til at kontakte os på enten 76 74 40 15 eller på info@te-el.dk – Vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder inden for styre- og automatiktavler.