PROFESSIONEL SERVICE TIL

PRIVATE

Din lokale elektiker

Vi leverer veludførte, effektive og skræddersyede løsninger

Geografisk servicerer vi hele det østjyske område fra Aarhus til Kolding og kører ud fra vores hovedkontor i Hatting ved Horsens eller en af vores underafdelinger i Skanderborg og Kolding. Så bor du ved Aarhus, Odder, Brædstrup, Juelsminde, Tørring, Vejle eller fx Fredericia og har brug for en elektriker, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for el-branchen og hos os
bliver du mødt af servicemindede medarbejdere, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi rådgiver på baggrund af den nyeste viden og finder i samråd med dig frem til den løsning, der passer bedst til din specifikke opgave. Vores faglige stolthed og professionelle tilgang sikrer ligeledes, at dine opgaver uafhængig af størrelsen bliver løst til tiden og i højeste kvalitet.

Vi udfører alle former for elektrikeropgaver for privatkunder

Hos T&E Teknik & El har vi mange års erfaring med mange forskellige opgaver inden for el-installationer, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at sikre dig en løsning, der passer til dine specifikke behov. Hvad end det drejer sig om kabelføring, lysstyringssystemer, varme- og ventilationsanlæg, solcelleanlæg, brandalarmeringsanlæg, eller ladestander til el-bil – ja stort set alt inden for el, så kan vi hjælpe dig.

Vores autoriserede elektrikere har stor erfaring med enhver form for el-opgave hos private, hvorfor ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hvad end det drejer sig om løsninger, der skal sikre en bedre komfort i hjemmet, komplekse el-løsninger, eller der er behov for udskiftning, reparation eller montering af nye el-installationer, så leverer vi en sikker og fejlfri løsning.

Skulle du have fået nye hårde hvidevarer, som du har brug for hjælp til at få tilsluttet, eller ønsker du at spare penge på el-regningen med nye og mere energirigtige el-installationer? I så fald kan vi være behjælpelig med udførsel af opgaven, ligesom vi også gerne rådgiver dig omkring den bedste løsning til dit hjem.

Vores hold af dygtige medarbejdere sikrer, at du får en elektriker Horsens, som leverer et ordentligt stykke arbejde hver eneste gang, som du kan få glæde af i lang tid fremover. 

Vi sætter en ære i altid at levere en løsning, der er både sikker og fejlfri. Vi ønsker at være dit foretrukne elektrikerfirma og derfor er både kvalitet og driftssikkerhed altid en prioritet for os, da det er med til at sikre tilfredshed hos kunderne gang på gang.

Skal vi hjælpe med dine el-installationer?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på netop din opgave?

Vi står altid klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan ringe til os på 76 74 40 15, eller du kan sende en mail til info@te-el.dk. Så finder vi sammen den løsning, der på bedste vis imødekommer dine behov.