PRIVAT LADESTANDER TIL DIN

EL-BIL

Bidrag til den grønne omstilling

Med en ladestander hjemme er din bil ladt op, så du er klar på farten

Vi arbejder med alle mærker

Vores montører opsætter og servicerer alle producenter

Komplet installation

Vores værdier bygger på tryghed. Hos os får du altid en totaltløsning.

Med og uden abonnoment

Vi tilbyder begge løsninger, og rådgiver dig til hvilken løsning du bør vælge

EVlink ladestation Standard overholder alle opladningsstandarder inden for el -og plug-in hybridbiler.

Ladestander fra EVlink

EVlink er navnet på en komplet serie af elbil-ladestationer fra Schneider Electric.

EVlink ladestationer er gennemtænkt ned til mindste detalje med nem betjening og sikker, effektiv opladning. Med indbygget intelligens byder EVlink på et hav af muligheder for at styre adgangen med nøgle eller RFID-kort, afregne forbrug, begrænse kapaciteten, overvåge det samlede energiforbrug og meget mere.

EVlink ladestationer kan anvendes i private hjem, såvel som i private og semi-offentlige parkeringsanlæg (offentlige bilparker, parkeringspladser, hoteller, mv.), og med et robust og vejrbestandigt design, er EVlink egnet til både indendørs og udendørs montering.

Få et tilbud på en ladestander til jeres elbil

Evlink ladestation Standard til private hjem gør det nemt og sikkert at oplade elbilen med en enkel trykknap for at stoppe / genstarte opladningen, eller for at ændre driftsformen af opladestationen.

Den skal installeres af en elektriker, og tilsluttes på sin egen gruppe i husets eltavle. Det giver stor driftssikkerhed, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset.

I modsætning til en normal stikkontakt er EVlink ladestation Standard designet og godkendt til at levere en høj opladningsstrøm i lange perioder til brug på daglig basis.

EVlink ladestation Standard kan lade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet, har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status og er vejr- og stødsikker hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

EVlink ladestation Standard overholder alle opladningsstandarder inden for el -og plug-in hybridbiler.

Brug vores kontaktformular herunder eller kontakt os på 76 74 40 15 eller på info@te-el.dk, så finder vi sammen den rette løsning til jeres projekt.

Få et tilbud på en ladestander til jeres elbil

Udfyld nedenstående felter, og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud