KORREKT BELYSNING

HØJNER JERES ARBEJDSMILJØ

Arbejdsmiljø og wow-faktor

Belysning

Hos T&E Teknik & El er vi eksperter i opsætning og installation af belysning for både private og erhverv. Vi kan hjælpe med installation af både indendørs og udendørs belysning, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et kvalitetsbevidst resultat, der matcher dine behov og ønsker. Lader du os stå for dine belysningsinstallationer, er du garanteret en professionel opsætning, hvor dine lamper monteres rigtigt første gang.

T&E Teknik & El løfter små som store el-opgaver i både private hjem, industrien og i virksomheder for vores kunder i Skanderborg, Hatting og Kolding. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, så hvis du har brug for hjælp til installation af belysning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Skal vi løfte din belysningsinstallation?

Hvad end du er i tvivl om, hvordan du får mest muligt ud af din lampe, og hvor det vil være bedst at placere den, eller du søger hjælp til montering og installation af belysning, så er du altid velkommen til at kontakte os på 76 74 40 15 eller på info@te-el.dk.

Den rette belysning er alfa og omega

Når det kommer til lamper og belysning i både hjemmet og på kontoret, spiller belysning en utrolig vigtig rolle. Den rette belysning er eksempelvis altafgørende for den gode stemning derhjemme, ligesom god belysning har stor betydning for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Dårlig belysning kan både resultere i hovedpine, muskelspændinger og generel træthed, og i mange tilfælde er den gode belysning en undervurderet del af det samlede arbejdsmiljø.

Det er derfor utroligt vigtigt, at der tages de rigtige valg i forbindelse med installation af belysning. Dette gælder både i forhold til valg af lamper, men især også i forhold til placering af lyset. Uanset om det drejer sig om belysning i stuen, køkkenet eller på kontoret, handler det således om at vælge de lamper og den placering, der sikrer den mest optimale lysfordeling.

Dette er noget, vi kan hjælpe med hos T&E Teknik & El. Vi er eksperter i montering af lamper og anden belysning, ligesom vi også står klar til at rådgive dig om valget af lamper, og hvordan du får mest muligt ud af din valgte løsning. Belysning har en vigtig rolle i forhold til vores velbefindende, og ved at lade os hjælpe dig med installering af belysning kan du være sikker på den bedst mulige løsning, der også overholder alle fremsatte lovkrav.

Vi leverer en professionel løsning

Hos T&E Teknik & El får du et hold af autoriserede elektrikere, der vægter service og faglig stolthed højt, hvorfor vi altid har fokus på at levere løsninger, hvor kvaliteten er i top og håndværket i orden. Det, tror vi nemlig, sikrer dig det bedst mulige resultat, der samtidig passer til dine behov. Derfor er det også vigtigt for os, at enhver løsning skræddersys til netop dine ønsker, så du får det ønskede resultat.

Vi sørger således for en professionel løsning, hvor du kan være sikker på, at installationen af dine lamper er udført korrekt, så sikkerheden til enhver tid er i orden. Hos T&E Teknik & El er du med hele vejen lige fra opstartsfasen, til det færdige resultat leveres – det sikrer dig en tryg proces.