Entreprise

Opførelse af friluftsbygning for Silkeborg Højskole

Hos T&E Teknik og El henvender vi os til industrien, private og erhvervskunder, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du som virksomhedsejer søger et professionelt elektrikerfirma til din opgave. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig den mest optimale løsning af højeste kvalitet.

T&E Teknik og El er et autoriseret elektrikerfirma, der løser små som store opgaver for erhvervskunder i Hatting, Skanderborg og Kolding, så hvad end det drejer sig om el-installationer til kontorlokaler, butik, boligbyggeri eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe – ingen opgave er således for lille eller for stor til os.

Alt er opført i træ0

Den nye friluftsbygning blev opført i store trækonstruktioner. Konstruktionerne besværliggjorde mulighederne for at føre kabler på traditionelle måder. Derfor projekt medført et større planlægningsarbejde for at sikre at kabler endte hvor de skulle.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kan vi hjælpe dig?

Udfyld nedenstående felter og vi kontakter dig hurtigst muligt