PROFESSIONEL SERVICE TIL

PRIVATE

Tryghed og dialog

Du er en høj priotet hos os

Hos T&E Teknik & El udfører vi alle former for elektrikeropgaver for både erhvervskunder og private i området omkring Skanderborg. Lader du os stå for din opgave, er du garanteret et professionelt firma, der sætter en ære i at yde vores kunder en god service. Derfor kan du også være sikker på, at vi overholder tid og aftaler – det gælder både i opstartsfasen samt hele vejen igennem processen. Så hvis du søger et kvalitetsbevidst elektrikerfirma til din opgave, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder.

Vi sørger for løbende at holde os opdaterede på den nyeste viden og teknologier inden for vores felt, så vi til enhver tid kan tilbyde dig kyndig rådgivning og de mest optimale løsninger til netop dine behov.

Skal vi hjælpe med dine el-installationer?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på netop din opgave? Vi står altid klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, vi skal hjælpe dig med.

Kontakt os på 76 74 40 15 eller på info@te-el.dk, så finder vi sammen den rette løsning til dit projekt.

Vi kan løfte enhver opgave inden for el-installationer

Hos T&E Teknik & El har vi mange års erfaring med mange forskellige opgaver inden for el-installationer, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at sikre dig en løsning, der passer til dine specifikke behov. Hvad end det drejer sig om kabelføring, lysstyringssystemer, varme- og ventilationsanlæg, solcelleanlæg eller brandalarmeringsanlæg – ja stort set alt inden for el, så kan vi således hjælpe dig.

Vores autoriserede elektrikere har stor erfaring med enhver form for el-opgave hos private, hvorfor ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hvad end det drejer sig om løsninger, der skal sikre en bedre komfort i hjemmet, komplekse el-løsninger, eller der er behov for udskiftning, reparation eller montering af nye el-installationer, så leverer vi en sikker og fejlfri løsning.

Kvalitet og service i højsædet

Når det kommer til el-installationer til hjemmet, er der mange ting, du skal tage stilling til, og de rigtige el-installationer er især en af de ting, der er vigtig at tage med i betragtningerne. Det er nemlig vigtigt, at dette udføres korrekt, samt at sikkerheden er i orden. Er du ikke erfaren inden for el eller installationer heraf, kan det være en god ide at lade en professionel elektriker klare opgaven.

Vores dygtige medarbejdere vægter deres faglige stolthed højt, så du er garanteret et resultat af højeste kvalitet, når du lader os stå for din opgave. For at sikre dig den bedst mulige løsning er du som kunde derfor i centrum, så vi sammen kan finde frem til en fremtidssikret løsning, der imødekommer dine ønsker og behov. El-arbejde er en tillidssag, og derfor sætter vi en ære i at lytte til dig. Det betyder også, at enhver opgave udføres i tæt dialog med dig, så vi på den måde kan sikre dig et resultat, som du bliver glad for.

Så uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, kan du være sikker på, at kvaliteten og ikke mindst håndværket er i orden.

Vil du ringes op?

 

Udfyld nedenstående felter, og vi kontakter dig hurtigst muligt