LOKALT FORANKRET EL-INSTALLATØR

I KOLDING

Servicepartner til tiden

Elektriker Kolding

Søger du en elektriker i Kolding eller omegn, som kan varetage alle slags opgaver inden for el-installationer, og som sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde hver eneste gang? Så tag gerne kontakt til os hos T og E Teknik og El. Vi har lokationer flere steder i Øst- og Sydjylland, og vi udfører også elektrikeropgaver i Kolding. 

Vi er en dynamisk og innovativ elektrikervirksomhed, som løfter opgaver for både industrien, erhvervskunder og private. Vælger du os som elektriker Kolding, så får du en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der kan udføre alt fra energioptimering hen over industriautomatik til netværks- og belysningsinstallationer. 

Skal du bruge en elektriker Kolding til at løse erhvervsopgaver på fast basis, så kan du med fordel vælge T&E Teknik og El. Du Vil få en fast elektriker tilknyttet, som kender el-installationerne i bygningen, hvilket sikrer en hurtigere og mere effektiv eksekvering af opgaverne fra gang til gang.

Elektriker Kolding med bred erfaring

T&E Teknik og El består af et hold af autoriserede elektrikere, som alle kan løfte elektrikeropgaver inden for kabelføring, lysstyringssystemer, varme- og ventilationsanlæg samt solcelleanlæg. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du søger en elektriker Kolding, der kan bistå ved nybyggeri såvel som renovering. Uanset omfanget af din opgave, så kan du være sikker på, at den er i kompetente hænder hos os, og du kan derfor trygt vælge os som din elektriker Kolding.

I arbejdet med el-installationer er det essentielt, at sikkerheden er i top, og at arbejdet udføres ordentligt. Derfor vil vi altid anbefale dig at overlade dette til en professionel. Vores medarbejdere sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang, og du kan derfor også være sikker på, at du får et resultat af højeste kvalitet. Vi tager højde for, at el-arbejde er en tillidssag, og derfor udfører vi altid arbejdet i tæt dialog med dig, så vi kan sikre, at resultatet lever op til dine forventninger. Lader du os være din elektriker Kolding, så kan du være sikker på at få veludført arbejde til tiden.

Vi har tidligere løst opgaver for Kolding Kommune

Pålidelig og professionel elektriker i Kolding

Hvis du søger et elektrikerfirma i Kolding eller omegn, så står vi hos T&E Teknik og El klar til at hjælpe dig. Vi løfter både små og store opgaver, og du har også mulighed for at gøre brug af vores elektriker døgnvagt, som kan rykke ud til opgaver alle 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Døgnvagten dækker det meste af Syd- og Østjylland, og vi har også mulighed for at rykke ud til akutte elektrikeropgaver i Kolding. Ring gerne vores afddeling på 76 74 40 15, hvis vi skal lave et uforpligtende samtale eller tilbud på din kommende opgave.

Du er også velkommen til at sende en mail til info@te-el.dk eller gøre brug af vores kontaktformular, hvis du søger en elektriker Kolding. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den løsning, der matcher dine behov.

Kan vi hjælpe dig?

Udfyld nedenstående felter og vi kontakter dig hurtigst muligt