Elektriker til tiden

Elektriker Horsens med fokus på kvalitet og punktlighed

Har du brug for en elektriker i Horsens eller omegn, så kan du med fordel vælge T&E Teknik og El. 

Vi har lokationer i både Skanderborg, Hatting og Kolding, men vi kører også gerne ud til opgaver i Horsens og omegn.

Vi løser opgaver for både private og erhvervskunder, og vi sætter en ære i altid at levere en god service, uanset størrelsen på opgaven. 
Særligt vores erhvervskunder kan have brug for professionel hjælp fra en elektriker til akutte opgaver, og derfor tilbyder vi også at stille en elektriker døgnvagt til rådighed, som kan rykke ud og udbrede skaden samtlige 24 timer i døgnet, hele året rundt.

Vores døgnvagt tilbyder også at køre ud til elektrikeropgaver i Horsens.

Mange års erfaring som el-samarbejdspartner

Vælger du os som elektriker i Horsens, så får du en professionel samarbejdspartner. Vi sørger for at overholde alle deadlines og aftaler, så du er sikret en strømlinet proces fra start til slut.

Vi sætter samtidig en ære i altid at indgå i en dialog med dig, så vi kan sikre os, at det endelige resultat lever op til dine forventninger og opfylder din behov.

Vi har mange års erfaring med alle typer el-installationer, og vi har derfor de nødvendige kompetencer til at løfte en lang række forskellige opgaver. Kontakt os gerne, hvis du søger en elektriker Horsens, der kan hjælpe med kabelføring, lysstyringssystemer eller varme- og ventilationsanlæg.

Skulle du have fået nye hårde hvidevarer, som du har brug for hjælp til at få tilsluttet, så kan vi også her være behjælpelige. Måske ønsker du at spare penge på el-regningen med nye og mere energirigtige el-installationer? I så fald kan vi som din elektriker i Horsens være behjælpelige med udførsel af opgaven, ligesom vi også gerne rådgiver dig omkring den bedste løsning til dit hjem.

Vores hold af dygtige medarbejdere sikrer, at du får en elektriker Horsens, som leverer et ordentligt stykke arbejde hver eneste gang, som du kan få glæde af i lang tid fremover. 

Vi er i stand til at løfte komplekse el-opgaver, ligesom vi også kan bistå ved udskiftninger og reparationer af ældre el-installationer samt montering af nye. 

Vi sætter en ære i altid at levere en løsning, der er både sikker og fejlfri. Vi ønsker at være dit foretrukne elektrikerfirma i Horsens, og derfor er både kvalitet og driftssikkerhed altid en prioritet for os, da det er med til at sikre tilfredshed hos kunderne gang på gang.

Din elektriker i Horsens og omegn

T&E Teknik og El består af et hold af autoriserede elektrikere med flere års erfaring, og vi kan tilbyde at udføre elektrikeropgaver i

Horsens og de omkringliggende byer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger en elektriker Horsens til udførsel af store eller små elektrikeropgaver.

Du kan ringe til os på 76 74 40 15, eller du kan sende en mail til info@te-el.dk. Så finder vi sammen den løsning, der på bedste vis imødekommer dine behov. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udførslen af din opgave.