Service

Teknik & El vil være en del af vores kunders værditilvækst. Det vil vi gennem det daglige samarbejde. Vi lytter til dine behov og ønsker, som kunde, og finder en løsningen inden for de gældende krav.

Industri og erhverv

Enhver virksomhedsejer ved, hvor vigtigt det er, at alle led i den store produktionskæde virker. Og hvis noget i processen pludseligt holder op med at virke, er det ultimativt, at skaden hurtigst muligt udbedres. Vi rykker hastigt ud til kritiske opgaver, så produktionen så hurtigt som muligt kan reetableres.

Teknik & El har mange års erfaring i at levere hurtig, sikker og kompetent service, og vi har rigtig mange tilfredse kunder, som fortsat bruger os som samarbejdspartner.

Hvis strømmen svigter, skal hjælpen gerne komme hurtigst muligt. Derfor kan det være en fornuftig idé – og en ganske god investering – at indgå en serviceaftale med Teknik & El. Vi yder hurtig og sikker assistance til en lang række forretninger, virksomheder og privatpersoner, som gerne vil være på forkant.

Offentlig

Gennem adskillige år har Teknik & El bygget en stor kundeportefølje op inden for det offentlige, hvor vi yder service til en lang række institutioner, skoler, idrætsanlæg og lignende.

Opgaverne strækker sig fra den lovpligtige service, som mange offentlige bygninger efterhånden alle er underlagt til vedligeholdelse og service af branddøre og sprinkleranlæg.

Private

De private kunder er ligeså vigtige for Teknik & El som de store erhvervsdrivende kunder. Vi ønsker at give alle kunde en god oplevelse og en løsning, som de er tilfredse med.

Vi løser altid opgaverne med udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Vi sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines – både i opstartsfasen og hele vejen gennem processen.

Teknik & El vil gerne være den foretrukne elinstallatør i lokalområdet.

Kontakt os

Vi er klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave – så kontakt os på telefon 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk