Om os

Teknik & El ApS er en dynamisk og innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med fremtidssikrede el-løsninger til industrien, erhvervskunder og private. Vi leverer den samme professionelle og kvalitetsbevidste service til alle kunder.

Vi sætter en ære i at overholde deadlines og give kunden en følelse af medbestemmelse, tryghed og sikkerhed. Vi ønsker at være blandt de foretrukne el-installatører i lokalområdet. Det kræver, at både kvaliteten og driftssikkerheden er højt prioriteret, hvilket den er hos Teknik & El.

Teknik & El har virksomheder i Hatting, Skanderborg og Kolding. Vi løser opgaver for kunder i hele Øst- og Sydjylland. Men giver gerne et tilbud på opgaver i hele Danmark.

Teknik & El’s historie

Viksomheden blev etableret i 2004 af Flemming Tidemann og Niels Peter Enevoldsen, der dengang navngav virksomheden Tidemann & Enevoldsen ApS.

Flemming Tidemann er uddannet elektriker og Niels Peter Enevoldsen uddannet montør. Begge arbejdede de i sin tid hos Siemens Danmark. Efter nogle år opdagede de, at de, med deres kompetencer og fælles netværk, kunne udrette større ting. Så de startede Tidemann & Enevoldsen ApS.

Efter ca. 10 års fantastisk samarbejde har Enevoldsen overtaget deres fælles virksomhed og ved årsskiftet 2015 omdøbt virksomheden til Teknik og El ApS. Virksomheden hviler på mange års erfaring og leverer stadig en hurtig, sikker og kompetent service. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Så skal du have hjælp til en opgave, sidder medarbejderne ved Teknik & El klar til at rådgive dig. Kontakt dem på telefon +45 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk.

Kontakt os

Vi er klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave – så kontakt os på telefon 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk