Byggeri

Fremtidssikrede installationer, hvor både kvaliteten og driftssikkerheden er højt prioriteret, er en af Teknik & El’s kernekompetencer. Vores opgaver breder sig fra de helt små og enkle projekter ude hos den private husejer til de store og komplekse installationsprojekter på virksomheden eller i den offentlige institution. Teknik & El er en attraktiv – og meget brugt – samarbejdspartner på dette felt.

Tilbygning

Hvad enten det handler om en udbygning af privatboligen eller en udvidelse af virksomheden, så står Teknik & El klar til at rådgive dig og løse opgaven hurtigt og kvalitetssikkert inden for de gældende love. 

Med et stort knowhow og mange års erfaring sikrer vi, at du er i de bedste hænder. Dette både hvis du eksempelvis skal have tilbygget to ekstra børneværelser til huset eller udvide med en ny lagerhal. 

Renovering

I forbindelse med renovering af ældre bygninger kan det være en fordel at trække et helt nye kabelnet. Dette både for privatboliger og større virksomheder. Her har Teknik & El både kompetencerne og udstyret til at klare opgaven.

Kontakt os

Vi er klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave – så kontakt os på telefon 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk