God Energi

Med den globale opvarmning er der skabt en ubalance i den energi, der er i jordens atmosfære. Vi må derfor tænke i alternative energikilder, så vi ikke udleder drivhusgasser i atmosfæren. Ved hjælp af solens stråler, kan vi udnytte den energi, der bevæger sig ind i atmosfæren. Det er grøn energi, eller som vi siger: god energi!

Når det handler om god energi, har Teknik & El et meget stort knowhow. Det skyldes adskillige års erfaring med montering, drift og vedligeholdelse af solcelleanlæg og varmepumper. Vi supporter både store anlæg til industrien samt anlæg til private boligejere, der ønsker at producere grøn energi til egen bolig.

Solceller

Solcelleanlæg vil altid være en rigtig god investering, som på meget kort tid vil tjener sig selv hjem – uanset om det er i den private bolig eller i forbindelse med en større virksomhed.

Teknik & El har, via sit søsterselskab Sunit ApS* – som siden 2009 har importeret, distribueret og monteret solcelleanlæg over hele landet – oparbejdet en unik erfaring med opstilling og drift af de miljøvenlige anlæg.

Med os som aktiv samarbejdspartner er du sikker på, at din investering i grøn og vedvarende energi bliver en endnu bedre investering.

Varmepumper

En oplagt varmekilde i forbindelse med solcelleanlæg er en varmepumpe. Denne løsning har mange fordele sammenlignet med andre mere konventionelle varmekilder.

Teknik & El har i flere år monteret og installeret varmepumper fra koreanske LG**. I første omgang har det handlet om de såkaldte luft-luft varmepumpe, som er en relativt simpel konstruktion. Men i løbet af de sidste på år har Teknik & El ligeledes taget luft-vand varmepumper med i sortimentet, og her handler det kort sagt om, at luften udefra varmer vandet op, som så med fordel kan bruges som kilde til eksempelvis gulvvarme.

Kontakt os

Vi er klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave – så kontakt os på telefon 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk