Automatik

Når det handler om automatiserede processer inden for lys, varme og ventilation, er Teknik & El den helt rigtige sparrings- og samarbejdspartner.

Teknik & El har erfaring med automatik på det helt basale plan, hvor det handler om at styre lyset i en privatbolig og med store styringssystemer på skoler, institutioner og hoteller som eksempelvis produktions- og maskinsystemer, hvor der er flere processer, som skal styres. Disse systemer skal både serviceres og vedligeholdes – og hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at der hurtigt kan ske en reparation.

Der er mange gode argumenter for at få installeret automatik i sin bolig eller virksomhed, og der er endnu flere argumenter for at bruge Teknik & El som leverandør, når talen falder på bygningsautomatik. Derfor står vi til rådighed med al vores ekspertise.

Industriautomatik

Teknik & El har mange års erfaring i montering, drift og vedligeholdelse af alle former for industriautomatik, hvad enten det handler om små anlæg til mindre virksomheder eller store og mere komplekse anlæg.

Der findes en lang række minutiøse og avancerede automatiksystemer, som kan styre varme, ventilation og lys ned til mindste detalje. Eksempelvis kan en virksomhed få installeret computersystemer, hvor outlook-kalenderen reelt styrer de forskellige lokaler hver for sig. Sådan at varmen f.eks. tændes en halv time inden mødestart, ventilation et kvarter før og lyset fem minutter før.

KNX Partner

Teknik & El er i øvrigt certificeret KNX-partner, hvilket er med til at garantere kvalitet og professionalisme. Vi har i virksomheden to mand, der specifikt er blevet certificeret til at håndtere opgaver, hvor KNX indgår. Læs mere om KNX her

Kontakt os

Vi er klar til at kaste vor ekspertise ind i enhver opgave – så kontakt os på telefon 7674 4015 eller send en mail til info(at)te-el.dk